joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etaj

Un bărbat de 68 de ani din Slatina a decedat după ce a căzut de la etajul unui bloc din localitate. Bărbatul a fost transportat la spital, dar a decedat pe parcursul zilei. Incidentul a fost anunțat de o femeie care l-a văzut pe acesta căzut la sol.

Miercuri, 28 septembrie 2022, în jurul orei 15:00, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe Aleea Castanilor, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și echipaje de prim-ajutor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe Aleea Castanilor, din aceeași localitate.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, ulterior, a decedat.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, IPJ Olt.

Politica