Prostituată româncă, ucisă de un bărbat

15 femei au fost ucise de parteneri, de la începutul anului. O fetiță de șase ani a murit în mâinile tatălui ei, care ulterior s-a sinucis

O escortă româncă a fost ucisă sâmbătă, 24 septembrie 2022, în locuința unui bărbat de 34 de ani din Ternber (Steyr-Land), Austria.

Românca a fost găsită moartă într-un apartament din Ternberg (districtul Steyr-Land) duminică după-amiază. Femeia ar fi fost înregistrată ca prostituată de un locuitor. Pentru bărbatul de 34 de ani a fost solicitată arestarea preventivă.

Bărbatul o contactase sâmbătă, prin intermediul internetului, să vină la apartamentul său.  În cursul serii, a urmat o ceartă, a declarat suspectul în timpul interogatoriului. În timpul discuției, acesta a lovit-o și pe ea. Nu-și putea aminti ce s-a întâmplat după aceea, potrivit nachrichten.at, noteaza stiridiaspora.ro.

În acest proces, inculpatul ar fi ucis-o pe femeia româncă cu o violență masivă. O apropiată a femeii a încercat în zadar să dea de ea și a alertat poliția duminică. După ce nu a mai putut fi contactată telefonic, tânăra a fost dată dispărută de o prietenă din România.

Polițiștii au descoperit apoi cadavrul femeii prin fereastra apartamentului din Ternberg. Ofițerii Cobra au reușit în cele din urmă să spargă ușa apartamentului suspectului. Înăuntru, au găsit-o pe femeia căutată întinsă pe podea. Bărbatul de 34 de ani se afla și el în apartament – s-a lăsat arestat fără să opună rezistență.  Procuratura din Steyr a cerut ca bărbatul de 34 de ani să fie arestat preventiv.

Bărbatul care o contactase pe Internet a mărturisit

În prezent, poliția presupune că crima a fost violentă și îl acuză pe bărbat de omor. El a mărturisit, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției pentru ORF Austria Superioară. Procuratura din Steyr a dispus efectuarea unei autopsii.

Potrivit poliției, identitatea persoanei decedate nu a fost încă stabilită dincolo de orice îndoială. Motivul crimei este încă neclar. Ancheta era în plină desfășurare luni. Interogatoriul suspectului era încă în desfășurare după-amiază. Rezultatul autopsiei, ordonată de procuratură, era încă așteptat.

15 femei, ucise de parteneri în Austria de la începutul anului

În acest an, potrivit APA, 15 femei au fost ucise de soți, concubini sau foști parteneri, printre care o minoră (17 ani) de către prietenul ei cu un an mai mare decât ea. În mai mult de jumătate dintre aceste cazuri, autorii s-au sinucis. În timpul unor investigații, poliția a găsit indicii ale unei posibile duble sinucideri sau ale unui act de disperare din cauza faptului că a fost copleșit de grija partenerului bolnav. Poliția suspectează că alte patru femei au fost ucise de propriul fiu.

Conform stadiului actual al anchetei, în trei omucideri cu victime de sex feminin nu existau legături de rudenie apropiate cu autorii suspecți. Odată cu ultima omucidere din Austria Superioară, acest număr crește la patru.

Într-un caz, autorul este un fugar și, prin urmare, necunoscut. Două femei au fost ucise de alte femei. În plus, o fetiță de șase ani a murit în mâinile tatălui ei, care ulterior s-a sinucis, iar o fată de 15 ani a fost găsită moartă împreună cu mama ei, suspectată a fi partenera fetei mai mari, care a fost arestată în Franța în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Populare

Recomandări

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...