Elev ucis în bătaie de profesorul său pentru o greşeală de ortografie

”La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate de profesor și apoi abuzat, deoarece…”

Un copil a fost ucis în bătaie de profesorul său. Familia a declarat că băiatul a murit luni, după ce a fost bătut cu un băț de un dascăl de la școală pentru că a făcut greşeli de ortografie. 

Rudele lui Nikhit Kumar, în vârstă de 15 ani, au spus că acesta a fost declarat mort de medici în districtul Auriya, din nordul statului Uttar Pradesh, la 19 zile după ce pedeapsa corporală a fost aplicată de profesorul său. Incidentul a avut loc într-o școală privată.

”La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate de profesor și apoi abuzat, deoarece suntem Daliți”, a spus Rishi Kumar, un unchi al băiatului. Comunitatea dalit se află pe treapta cea mai de jos a sistemului indian de caste hinduse. Daliții continuă să se confrunte cu abuzuri larg răspândite în toată țara, notează Reuters

”Profesorul provine din casta superioară, l-a ucis pe Nikhit, iar mai târziu a aruncat cu insulte legate de castă când am cerut compensații bănești”, a mai specificat Rishi Kumar pentru Reuters prin telefon.

Șeful poliției din districtul Auriya a declarat că familia a înregistrat o plângere penală, iar medicii efectuează o autopsie pentru a confirma cauza morții adolescentului. ”Poliția încearcă să dea de urma profesorului, deoarece a dispărut”, a declarat șeful poliției.

Populare

Recomandări

Se anunță noapte albă la Craiova. Mititelu a bătut pe CSU

Premieră în fotbalul craiovean, FCU Craiova învinge echipa lui...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...