joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jibril Ibrahim a ajuns în Bănie, dar nu e apt de joc!

Atacantul venit din campionatul Moldovei e conștient că a ajuns la un nivel mai înalt și vrea să le aducă bucurii fanilor FCU Craiova.

FCU Craiova l-a prezentat pe site-ul oficial pe ultimul sosit în tabăra alb-albastră. Atacantul african a dat și o scurtă declarație pentru pagina de facebook a clubului din Bănie: „Nu cunosc foarte multe despre oraș sau echipă, am auzit doar de Ilie Balaci și Hagi. Consider că trebuie să mă ridic la un nivel cât mai înalt, să ajung un jucător cât mai bun. Cred că a venit vremea să demonstrez că pot oferi multe echipei. Pentru mine, fotbalul din Moldova nu este așa de ușor, dar în momentul în care am analizat fotbalul din România, am realizat că nivelul acestuia este mult mai înalt, dificil. Vreau să demonstrez prin fapte, nu prin vorbe. Chiar îmi doresc să îi satisfac pe suporteri prin evoluțiile mele. Sunt pregătit să dau totul pentru acest club, pentru lumea care susține echipa necondiționat!”

Marius Croitoru a spus că atacantul va mai avea nevoie de minim o săptămână pentru a fi aruncat în luptă: „Asta e perioada, cei care fac transferuri și care se ocupă de lucrurile astea știu. Fiind extracomunitar durează foarte mult până să obțină viza, durează foarte mult deschiderea vizelor pentru a ajunge în România. Cred că și de acum încolo va mai dura o săptămână sau două până va fi apt de joc. Este un jucător în care eu îmi pun speranțe mari, pentru că ne lipsește un punct fix acolo în mijlocul careului advers. Sper să continue forma bună pe care a avut-o la fosta lui echipă de club și să ne ajute. E clar că avem nevoie de un număr nouă clasic pentru a ne regla anumite lucruri. Noi încercăm să găsim alt jucător care să facă lucrurile pe care le făcea Andrea Compagno. Dar Compagno e greu de înlocuit”, a spus Marius Croitoru înaintea meciului cu Ripensia. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica