vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevă din Slatina, premiu pentru cel mai bun film realizat de copii

Sarah Marinciu, elevă de la Colegiul Național “Ion Minulescu”, din Slatina a câștigat premiul pentru cel mai bun film realizat de copii, în cadrul Festivalul Internațional al Filmului pentru Copii și Tineret ”WonderFest”. Evenimentul susținut la Constanța, în Centrul Multifuncțional ”Jean Constantin”, a prezentat în premieră națională opt filme de scurt metraj, lung metraj și de animație, produse în ultimiidoi ani, cu tematică pentru copii.

Conform gazetaoltului.ro, în timpul Festivalului de la Constanța, au fost organizate ateliere și un concurs de creație de film. Copiii participanți la competiție au realizat filme cu durata de 1 minut, cu tematica ”Minunea Albastră”, folosind doar telefonul sau tableta.

Celelalte premii WonderFest acordate de Juriul Profesioniștilor sunt: Premiul pentru cea mai bună interpretare a unui actor copil: Charline Antunes – Kaolin – Franța; Premiul pentru imagine: Viktoras Radzevicius – director imagine al filmului ”Inimă de fluture” – Lituania; Premiul pentru scenariu: Marta Karwowska – ”Necazuri la Triplu” – Polonia; Premiul pentru regie: Keivan Majidi – ”Fata în albastru” – Iran.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: wonderfest.ro.

Politica