marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acţiune tip “Blitz”, în Brădeşti. Au fost reținute 18 permise de conducere

Polițiștii doljeni au dat aproape 100 de amenzi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pe principalele drumuri din județ pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea șoferilor care încalcă regimul legal de viteză sau conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Astfel că, pe DN 6 , în localitatea Brădeşti a fost organizată o acţiune tip “Blitz”.

Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 330 de persoane, fiind controlate și 300 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 98 de amenzi, în valoare totală de peste 31.000 de lei. Dintre acestea, 65 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimul legal de viteză și 33 pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute 18 permise de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune.

„Un bărbat de 45 de ani, cetăţean italian, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Brădeşti, cu viteza de 125 km/h.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, în municipiul Craiova, cu viteza de 103 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, potrivit IPJ Dolj.

Politica