Olt. Două persoane, la spital în urma unui accident rutier în Izbiceni

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut sâmbătă, 24 septembrie 2022, în jurul orei 19:50, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni, Olt.

”Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Giuvărăști, și un triciclu electric, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Izbiceni. În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia”, se arată în comunicatul IPJ OLt.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, pentru tânărul de 21 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul de 53 de ani rezultând o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 53 de ani nu posedă permis de conducere, iar tricicleta electrică nu este înmatriculată.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Populare

Recomandări

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...

Se anunță noapte albă la Craiova. Mititelu a bătut pe CSU

Premieră în fotbalul craiovean, FCU Craiova învinge echipa lui...