Factură de infarct! Un afacerist a ajuns la spital după ce a văzut cât are de plătit curentul

Un antreprenor a ajuns la spital după ce a primit o factură la curent în valoare de 83.000 de euro.

Bărbatul, proprietar al unui hotel din orașul italian Marsala a primit factura record în valoare de nu mai puțin de 83.318,08 euro, de zece ori mai mult decât în mod normal, scrie newsicilia.it.

Davide Bellitteri va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie. Când a făzut factura, Bellitteri s-a simțit rău și a ajuns direct la urgențe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore”, a spus acesta.

Acum, antreprenorul se simte mai bine, dar factura este tot acolo și cineva va trebui să o plătească, scrie digi24.ro Bellitteri l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conține vreo greșeală sau suma chiar trebuie plătită.

„Nu poți să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori și angajați”, a declarat mai antreprenorul, potrivit căruia factura precedentă era de 8.800 de euro.

Populare

Recomandări

Pieton lovit mortal

Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere...

Proiect pentru copiii de la DGASPC Gorj

În intervalul 29 septembrie - 1 octombrie 2023, 90...

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a înscris în AUR

Fiica fostului lider al Partidului România Mare, Lidia Vadim...

Doi tineri, prinși drogați la volan

Polițiștii doljeni au acționat, în ultimele 24 de ore,...