FOTO! Bătaie între Reghe și Prodanca. Antrenorul are ochiul vânăt

În cursul serii de vineri, 23 septembrie, Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) ar fi avut un conflict fizic, în urma căruia au fost chemați să dea declarații la sediul poliției din Snagov. Cei doi se acuză reciproc de loviri, însă se pare că cel mai șifonat ar fi Laurențiu Reghecampf, care ar avea un ochi umflat.

Reghecampf i-ar fi cerut explicații Anamariei Reghecampf pentru faptul că aceasta le-ar fi trimis mesaje sutelor de invitați la botezul fiului antrenorului cu Corina Caciuc, programat duminică, 25 septembrie, informează Prosport, în care tehnicianul era denigrat. Discuția ar fi escaladat și astfel s-ar fi ajuns la scandal și chiar bătaie.

Laurențiu Reghecampf, cu ochiul învinețit după scandalul cu Anamaria Prodan 

Pe chipul tehnicianului există și dovada agresiunii. La plecarea de la secția de poliție din Snagov, Laurențiu Reghecampf, care purta o șapcă, a apărut cu ochiul stâng învinețit de la altercația avută. Antrenorul nu a făcut nicio declarație, însă o acuză pe Anamaria Prodan de agresiune. 

Cei doi s-au ales cu ordine de restricție temporare, valabile pentru următoarele cinci zile. Mai mult, atât Laurențiu Reghecampf cât și Anamaria Prodan s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie, conform știrileprotv.ro

Reghecampf a câștigat un proces cu Anamaria Prodan

În urmă cu două luni, Tribunalul Ilfov i-a dat câștig de cauză lui Laurențiu Reghecampf în procesul cu Anamaria Prodan privind pensia alimentară pe care trebuie să o achite antrenorul, după divorț.

Impresarul FIFA a reacționat vehement față de această decizie a instanței și a continuat “războiul” de la distanță cu Laurențiu Reghecampf.

“Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea, mai contează 2.000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui”, a spus Anamaria Prodan, pentru Click.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA  12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...