Mehedinți: O persoană a decedat în urma unui accident rutier în localitatea Viaşu

Update: Persoana decedată este o femeie de aproximativ 52 de ani, fiica bătrânului care conducea tractorul.

Cu puțin timp în urmă, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe raza localității Viașu din comuna Pătulele. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor, la fața locului, au fost direcționate și patru ambulanțe SAJ. În accident au fost implicate două vehicule: un autoturism și un utilaj agricol ce tracta un atelaj. Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale unui număr de cinci victime, care au suferit politraumatisme. Patru dintre acestea au fost transportate la spital, în stare de conștiență, iar unei victime, care a intrat în stop cardio-respirator la locul evenimentului, i se efectuează manevre de resuscitare.„, transmite ISU Mehedinți.

O persoană a decedat şi alte patru au suferit politraumatisme, în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri, pe DJ 564, în localitatea Viaşu din comuna Pătulele, judeţul Mehedinţi, unde un autoturism a intrat într-o căruţă trasă de un tractor.

„Un bărbat de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viaşu, în aceeaşi direcţie cu un tractor, ce trăgea o căruţă, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu căruţa”, informează IPJ Mehedinţi, potrivit Agerpres.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, iar una dintre acestea a intrat în stop cardio-respirator la locul evenimentului şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Populare

Recomandări

Foto/ Dolj. Două minore au plecat de acasă și nu s-au mai întors

UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două fete...

ISU Mehedinți, recomandări pentru prevenirea incendiilor în sezonul rece

Odată cu răcirea vremii, crește riscul producerii unor incendii...

Dolj. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Tragedie la Băbeni. O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină

O femeie a decedat după ce a fost lovită...