Accident în Pleșoiu. Două persoane au ajuns la spital

Accident rutier în Pleșoiu, Olt, între un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, și altul, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea. Două persoane au ajuns la spital.

„Astăzi, 23 septembrie 2022, în jurul orei 17:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 677, în comuna Pleșoiu, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea.

În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 51 de ani și un tânăr, în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Olt.

Populare

Recomandări

Zonă din Slatina, fără apă. CAO intervine

Compania de Apă Olt (CAO) a anunțat o avarie...

Mehedinți. Piața dintr-un cătun uitat de lume, inaugurată cu mare fast

Localnicii din satul Slașoma, comuna Pădina, județul Mehedinți, au...

Dolj. Șoferi prinși beți și drogați la volan

Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 55.000...

Olt. Accident rutier la Curtișoara

Un accident rutier a avut loc marți dimineață în...