joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi români, bătuți cu sălbăticie într-un spital din Roma

Un cuplu de români a fost bătut cu sălbăticie, într-un spital din Roma, de 25 de indivizi care căutau răzbunare, după ce unul din ei fusese reclamat la poliție pentru o tentativă de furt.

Povestea începe luni dimineață, când cei doi români, de 41 și 42 de ani, l-au surprins pe un tânăr de etnie romă la tabloul electric al clădirii în care locuiesc și au sunat la carabinieri. Imediat s-a iscat un conflict violent între cei trei, în urma căruia românii au ajuns la camera de gardă a Spitalului San Camillo.

Furios pentru că a fost reclamat, tânărul prins asupra faptului și-a luat 25 de prieteni, toți de etnie romă, cu reședința în tabăra de nomazi de pe aleea Salviati, și împreună au plecat la spital ca să se răzbune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La spital, potrivit Roma Today, o parte a grupului a rămas în fața clădirii și a așteptat-o pe româncă, în timp ce 5 indivizi au intrat în spital ca să-l caute pe bărbat. Când femeia a ieșit din spital, 20 de indivizi s-au năpustit asupra ei și au început să o lovească și să o tragă de păr. Între timp, cei 5 indivizi intrați în spital l-au găsit pe partenerul ei și l-au luat la bătaie. La scurt timp au apărut și carabinierii, însă cei 25 de agresori fugiseră deja. Cei doi români au fost preluați din nou de medici.

În timp ce femeia a suferit răni mai ușoare după agresiune, care necesită aproximativ 10 zile de îngrijiri medicale, partenerul ei a suferit o fractură de piramidă nazală și are mai multe coaste rupte.

De asemenea, în altercație a fost rănit și tânărul rom de la care a pornit tot scandalul, primind și acesta îngrijiri medicale.

Cazul este în cercetare, iar până în acest moment au fost audiați mai mulți martori.

Politica