marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Femeie găsită decedată în toiul nopții

O femeie de 68 de ani din satul Câmpu Mare, comuna Bala a fost găsită decedată, în toiul nopții trecute. Cel care a alertat autoritățile este un vecin al femeii, după ce soțul acesteia (69 de ani) l-a anunțat că a găsit-o fără suflare pe femeie.

Trupul acesteia a fost transportat la morgă, iar în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea femeii a fost una patologică; decesul nefiind cauzat de leziunile descoperite pe corpul femeii. La necropsie, s-a conststat că defuncta prezenta lividități cadaverice. Ultima dată, aceasta a fost văzută duminică după-amiaza. Conform spuselor vecinilor, cel mai probabil, leziunile din zona abdomenului și feței au survenit în urma unei căzături.

Soțul și fiul său (47 de ani), care locuia în același imobil, sunt  principalii suspecți în acest caz. Familia este cunoscută ca fiind una dezorganizată, având probleme cu alcoolul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noaptea trecută, cei doi suspecți se aflau în stare de ebrietate. De altfel, fiul defunctei a fost internat, pe timpul verii, în spital, pentru dezalcoolizare. În familie, au mai existat și alte tragedii – unul dintre fiii defunctei s-a sinucis, introducându-și capul într-un râu. Și acesta avea probleme cu alcoolul.

Aceasta ar fi cea de-a doua crimă, în doar două zile, în județul Mehedinți, după ce, ieri, un bărbat din Drobeta Turnu Severin și-a ucis, cu cruzime, fiul de 32 de ani, scrie actualmehedinti.ro O altă crimă înfiorătoare a avut loc în data de 31 augut în comuna Malovăț, câmd un bărbat a fost ucis, în toiul nopții, de prietenul de pahar.

Politica