vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Elevii și pensionarii circulă gratuit cu autobuzul

Elevii, pensionarii şi beneficiarii de ajutor social circulă gratuit cu autobuzele Loctrans, costul abonamentului fiind subvenţionat 100% de Primăria Slatina, anunță gazetanoua.ro.

Potrivit directorului Loctrans, Adrian Pop, abonamentele se eliberează direct de la sediul operatorului de transport în comun, fostul Liceu de Construcţii de pe strada Drăgăneşti, nr. 25 B, sau de la casieria situată pe bulevardul A.I. Cuza, în zona „23 august”.

„Pentru a beneficia de aceste abonamente subvenţionate 100%, pensionarii trebuie să prezinte un act de identitate şi ultimul talon de pensie, iar elevii carnetul vizat de şcoală şi, însoţiţi de unul dintre părinţi, să facă dovada că locuiesc pe raza municipiului. Primăria Slatina decontează transportul doar pentru cetăţenii municipiului”, a declarat Adrian Pop, conform sursei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Odată cu începerea anului școlar, societatea de transport public în comun redeschis cursa specială pentru elevi. Traseul a rămas același: plecarea din Piața Gării, iar autobuzul va merge aproape prin tot orașul, până la Catedrala din Oraşul de Jos.

Pentru a le oferi copiilor un confort de călătorie cât mai mare, conducerea societății de transport public în comun a decis ca, din acest an şcolar, vechiul autobuz inscripționat să fie înlocuit cu unul nou, 100% electric. Peste 1.500 de pensionari și peste 700 de elevi beneficiază de abonamentele subvenţionate de Primăria Slatina.

Politica