marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliția Rutieră se modernizează. Loganurile, schimbate cu autospeciale BMW

Poliţia Română va schimba celebrele Loganuri cu autospeciale BMW 320ix care ating 100 km/h în numai opt secunde, a transmis Sindicatul Europol.

La nivelul IGPR a fost desfășurată o licitație în vederea contractării, în cadrul proiectului ,,Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (P.O.I.M.) axa 2.5,  a unui număr de maximum 600 de autospeciale de poliție destinate specialității „rutieră”.

Astfel, Poliţia Română vrea să doteze Serviciile Rutiere din cadrul inspectoratelor din întreaga ţară cu noile BMW-uri Seria 3 care vor înlocui autospecialele Dacia Logan cu care poliţiştii lucrează de ani buni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 12 septembrie 2022, IGPR a semnat primul contract subsecvent cu Automobile Bavaria, la mai puțin de o lună după semnarea acordului-cadru.

Potrivit Sindicatului Europol, garanțiile solicitate sunt de minimum 6 ani pentru rezistența la coroziune a caroseriei și minimum 3 ani pentru echipamentele din dotarea autospecialei și inscripționării.

În situația în care autospecialele suferă defecțiuni ce necesită transportul la o unitate service în perioada de garanție, furnizorul este obligat să asigure asistența tehnică 24/7, excepție făcând situațiile accidentelor rutiere. Prețul contractat pe o autospecială este de 163.343,41 de lei (aprox. 33.200 de euro), informează libertatea.ro

Politica