Se lucrează la planul pentru reducerea consumului de energie electrică la SJU Târgu Jiu

Directorul tehnic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu va trebui sa prezinte un plan de măsuri de reducere a consumului de energie electrică, până la jumătatea lunii octombrie. În cadrul unității medicale, utilizarea de surse suplimentare de încălzire este interzisă. Atât angajații, cât și pacienții au fost informați cu privire la acest lucru, conform reprezentanților spitalului.

„Anul acesta au fost modernizate și reabilitate secțiile Gastroenterologie, Neonatologie și Medicină interna 1 de la Spitalul 700. In anii trecuți au fost modernizate și reabilitate și secțiile Cardiologie și Pediatrie. Unul dintre scopurile acestor investiții a fost și diminuarea cheltuielilor la utilități, prin reducerea pierderilor. Au fost înlocuite corpurile de iluminat fluorescente cu corpuri de iluminat cu led, a fost înlocuită instalația electrică, au fost înlocuite aparatele (întrerupătoare – prize), a fost înlocuită tâmplăria veche din lemn, cu tâmplărie din PVC. De asemenea, la Spitalul Tudor Vladimirescu avem în derulare proiectul de reabilitare energetică”, informează SJU Târgu Jiu.

La SCJU Craiova, unde au fost anunțate deja măsuri de reducere a costurilor, facturile lunare la energie electrică se ridică, în medie, la 350 mii lei. Spitalul nu are restanțe la furnizori.

Populare

Recomandări

Târg de adopții la Slatina

Iubitorii de animale din Olt și nu numai  sunt...

ISU Mehedinți, recomandări pentru prevenirea incendiilor în sezonul rece

Odată cu răcirea vremii, crește riscul producerii unor incendii...

Locuitorii din Ghercești, blocați de Drumul Expres, vor putea ajunge la proprietăți

Locuitorii din Ghercești se pot bucura din nou de...

Dolj. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...