joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dică îl laudă pe Rădoi, înainte de derby: „Se văd niște lucruri de când a venit acolo”

La conferința de presă dinaintea jocului din Bănie, Nicolae Dică a prefațat duelul cu CSU Craiova și a ținut să îl laude pe Mirel Rădoi, omul alături de care a jucat, dar a și antrenat.

Întâlnim un adversar bun, un adversar care își dorește campionatul, cu un antrenor nou și la ei, cu schimbare de sistem. O echipă organizată bine defensiv. Se văd niște lucruri de când a venit Mirel acolo. E vorba de un joc între Steaua (n.r. FCSB) și Craiova. Nu trebuie să ne gândim că joc eu contra lui Mirel. Nu trebuie să găsim un duel aprig între noi. Este clar că nu avem începutul de campionat pe care ni-l dorim (n.r. ambele echipe), dar noi am obținut această calificare în Conference League. Într-adevăr, campionatul este lung, dar trebuie să începem să câștigăm”, a declarat Dică.

Rădoi și Dică au împărțit vestiarul încă din anul 2004, atunci când actualul tehnician al celor de la FCSB a sosit de la FC Argeș.  Cinci ani mai târziu, Rădoi pleca la Al-Hilal, iar în vara anului 2015, cei doi se reîntâlneau, din nou, atunci când antrenorul Craioei prelua clubul patronat de Gigi Becali. La acea vreme, Dică devenea secundul lui Rădoi, la fel cum s-a întâmplat și în perioada noiembrie 2019 – noiembrie 2021 la echipa națională mare a României.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Youtube@fcsbtv

Politica