joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, cu un singur atacant în meciul cu FCSB

Craiova lui Rotaru primește vizita celor de la FCSB, în această seară, de la ora 21:30. Mirel Rădoi are probleme mari în ofensivă. Koljic, Ivan și Rivaldinho sunt accidentați și nu vor putea evolua. Astfel, MArkovic rămâne singura soluție pe care antrenorul o are în atac.

Rădoi chiar a pus presiune pe tânărul atacant, înainte de meci: „„Și dacă vrea și dacă nu vrea, trebuie să fie jucătorul care să facă diferența duminică”, a spus Rădoi.

Markovic nu se sperie și spune că își dorește să marcheze. Fotbalistul a vorbit și despre kilogramele în plus pentru care a tot fost criticat: „Nu am emoții pentru că e fotbal și încerc să îmi ajut echipa. E un meci important și sper că voi da gol și să ajut echipa să câștige pentru că avem nevoie. Mă simt bine în toate sistemele. Unde mă pune Mister acolo joc. Eu mă simt bine, eu și staff-ul știm câte kilograme am. Plecăm cu prima șansă pentru că jucăm acasă.La noi acasă publicul e minunat și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Avem suporterii și trebuie să avem moral mai bun. Noi trebuie să ne facem jocul și să îi batem. Sunt mulți jucători care s-au odihnit și nu contează că au jucat joi. Atmosfera va fi frumoasă ca de obicei”, a spus și Markovic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica