sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu la un hotel din staţiunea Călimăneşti-Căciulata

Mai mulţi angajaţi ai unui hotel din staţiunea Călimăneşti-Căciulata au fost evacuaţi, sâmbătă dimineaţa, în urma unui incendiu izbucnit în unitatea de cazare, la un punct de transfomare a energiei electrice, conform informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

„La sosirea echipajelor de pompieri militari şi membrii SVSU la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum, emanaţiile propagându-se în bucătărie şi în interiorul hotelului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit agerpres.ro.

Reprezentantul pompierilor vâlceni a precizat că în momentul izbucnirii flăcărilor în hotel se aflau circa 300 de turişti pentru care nu a fost însă necesară evacuarea, pentru că incendiul era pe o suprafaţă mică, de aproximativ 6 metri pătraţi în jurul transformatorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Flăcările au fost lichidate după aproximativ 40 de minute de la anunţare incendiului. În paralel cu operaţiunea de stingere a focului, a fost aerisit şi hotelul.

Politica