joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spitalul de Urgență Craiova face economie la energie. Se anunță controale

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova încearcă să reducă, în mare, costurile unității medicale în ceea ce privește energia electrică. Astfel, se va reduce numărul surselor de iluminat, atât în saloane cât și pe holuri. Totodată, utilizarea surselor de încălzire suplimentare va fi interzisă.

În ceea ce privește criza energiei și propunerile Comisiei Europene, pentru optimizarea consumului de energie și implicit reducerea costurilor spitalului, începând cu data de 16.09.2022 se va proceda la reducerea numărului surselor de iluminat (atât în saloane cat și pe holuri). Pe aceasta cale va solicitam ca la terminarea programului sa nu lăsați conectate echipamentele electronice (calculatoare, imprimante etc.). De asemenea este interzisa utilizarea de surse de încălzire suplimentare cum ar fi: calorifer electric, aeroterma etc.”, se arată într-o decizie a conducerii spitalului, publicată pe facebook.

Totodată, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova anunță faptul că, în perioada următoare, echipa tehnica a spitalului va efectua controale în acest sens.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot pentru reducerea costurilor, mai multe primării din țară se gândesc să renunțe la iluminatul festiv, în preajma sărbătorilor de iarnă. Acest lucru nu se va întâmpla însă și la Craiova.

Politica