joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit Nicolae Țică Zamfir.

Fostul mare antrenor Nicolae Țică Zamfir a încetat din viață astăzi. Legenda olteană, care a slujit peste 50 de ani Universitatea Craiova, a fost pe teren la începutul partidei dintre CSU și Farul, când a dat lovitura de start.

Printre cei pe care vestea i-a întristat se numără și Gica Popescu. Fostul internațional a vorbit despre omul care i-a fost apaproape 40 de ani și i-a fost inclusiv naș de cununie.

„A plecat dintre noi un om extrem de drag mie, care mi-a fost alături peste 40 de ani. Este antrenorul care m-a crescut, nașul meu de cununie și o persoană cu adevărat specială în viața mea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mi-e greu să vorbesc despre Tică Zamfir la trecut și o să-mi fie și mai greu să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai e aici. Rămas bun, Nea Tică, vei rămâne mereu în inima mea”, a spus Gică Popescu pe Facebook.

Și Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția fostului antrenor al echipei, Nicolae „Țîcă” Zamfir.

„Acesta a lucrat în cadrul clubului între anii 1980-1990, 1991-1993, 1994-1995 și 1997 atât la nivel de seniori, cât și la juniori.

Pe această cale, clubul nostru transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!”- au scris oficialii clubului, pe Facebook.

Sursa foto: wowbiz.ro

Politica