vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rapperul american Pnb Rock, împușcat mortal în timpul unei tentative de jaf

PnB Rock, 30 de ani, rapper din Philadelphia, a fost ucis la restaurantul Roscoe’s House of Chicken & Waffles din Los Angeles, luni, 12 septembrie, unde lua masa cu iubita sa, informează LA Times.

Presa speculează că o fotografie de pe Instagram, pe care iubita lui a postat-o ​​din restaurantul din sudul metropolei californiane, i-a adus sfârșitul. Imaginea arăta o farfurie plină cu pui prăjit care tocmai fusese comandat și locația în care se aflau cei doi.

Rapperul postase anterior un videoclip cu el purtând un ceas scump. Anchetatorii afirmă că ucigașul l-a vizat, în tentativa de jaf, chiar pe PnB Rock.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Căpitanul de poliție Kelly Muniz a confirmat că ucigașul l-a amenințat pe artist cu o armă de foc, cerându-i bani și obiecte. „Victima a fost împușcată, în timpul jafului”, a transmis Muniz.

Rapperul a fost transportat de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvat, scrie libertatea.ro Suspectul nu a fost prins. După săvârșirea faptei, o mașină cu șofer îl aștepta pe trăgător în parcarea restaurantului.

Foto: Facebook

Politica