vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesor acuzat că a făcut sex cu o elevă minoră

Un profesor de muzică de la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș a fost arestat preventiv după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o elevă de 15 ani. Relația dintre ei ar fi început când fata avea 14 ani. După ce au aflat, părinții fetei au anunțat poliția.

„In fapt, la data de 12 septembrie a.c., polițiștii polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale.
În urma probatoriului administrat, la data de 12 septembrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 44 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt,” conform IPJ Olt.

Profesorul a fost prezentat astăzi instanţei care a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica