vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crețu, după eșecul cu CFR Cluj: „Urmează FCSB”

Craiova lui Rotaru a luat bătaie de la CFR Cluj, scor 2-0, după ce oltenii s-au văzut conduși încă din primele minute. Valerică Găman a contribuit și el la victoria adversarilor. Fundașul și-a dat un autogol de tot râsul și i-a mai arătat încă o dată lui Rădoi că problemele din defensivă sunt destul de mari.

La finalul meciului, Alexandru Crețu s-a declarat încrezător pentru următoarea partidă, cu FCSB. Mijlocașul a transmis că jucătorii de la CSU fac prea multe cadouri adversarelor, iar acest lucru trebuie rezolvat cât mai curând.

E clar că atunci când începi jocul la 2-0, echipele cu care jucăm nu își crează multe șanse de gol, dar nu știu ce se întâmplă, dar le dăm ușor mingea, iar ele marchează prea ușor. Trebuie să reglăm aceste probleme și cred că vom face mai mult. Nu ne gândim la ceilalți, e important să adunăm puncte, dar jucăm două meciuri bune și unul prost. Trebuie să avem constanță. Cel mai important e să adunăm puncte. Am întâlnit echipe bune, urmează FCSB. Au un lot bun, jucători tineri, cu valoare, dar nu putem să dăm cadouri la nesfârșit și cred că putem face un rezultat bun”, a declarat Alexandru Crețu la finalul meciului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Captură Digi Sport

Politica