vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO/VIDEO. Prima seară de festival la Craiova. IntenCity a surprins plăcut

Prima seară a Festivalului IntenCity Craiova a fost una reușită, poate chiar și peste așteptările organizatorilor, evenimentul fiind la prima ediție. Bănia nu a mai găzduit un festival de acest nivel, iar oamenii nu s-au înghesuit să își cumpere bilete încă din primele zile și au păstrat suspansul. Nu a fost plin, dar a fost plin de viață.

26.08.2022. Craiova – IntenCity. Porțile festivalului s-au deschis de la ora 16:00, urmând ca artiștii să urce, pe rând, pe scenă, începând cu ora 18:00. Nu a fost așa. Pe stadionul din Bănie nu era suficientă lume. Unii s-au gândit la faptul că oamenii nu se vor înghesui să participe la evenimentul ce se anunța „unic în Oltenia”, în timp ce alții pur și simplu se așteptau ca interesul să fie pentru cea de-a treia seară, când va concerta Derulo.

Când pe stadion s-au strâns câteva mii de oameni, artiștii și-au început programul, iar ușor, ușor, odată ieșiți de la serviciu, craiovenii au început să își facă apariția. Nana a fost vedeta primei părți a serii, urmată de Ricchi e Poveri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totuși, spectatorii au așteptat cu mare nerăbdare ca Luis Fonsi să își facă apariția pe scena din Bănie, iar când artistul și-a făcut apariția a început o adevărată sărbătoare. Piesa „Despacito” a fost lăsată la final, iar Fonsi și echipa lui și-au făcut ieșirea din scenă cu stil. Seara a fost continuată de No Mercy, Ice Mc și Boney M XP.

În afara stadionului au fost zone de unde participanții putea cumpăra mâncare, băutură, dar și suveniruri. S-a consumat și alcool, doar este vorba despre un Festival în toată regula. Au fost și persoane care au ajuns pe targa celor de la SMURD, dar fără incidente grave comunicate până la finalul evenimentului. Polițiștii au patrulat prin mulțime, alături de câinii special pregătiți să simtă orice miros interzis la IntenCity.

Cu mici erori de organizare, dar cu un potențial destul de mare, IntenCity Craiova are șanse să convingă, încă din primul an, dacă și celelalte două seri se vor ridica cel puțin la nivelul debutului.

Program IntenCity – seara 2:

  • 18:00 – Orchestra și Corul Operei Române Craiova
  • 18:45 – DJ Adrian Eftimie &Optick
  • 20:15 – Zion Y Lennox
  • 21:55 – CleanBandit
  • 23:10 – Paul Van Dyk
  • 00:25 – ChicoRose
  • 01:45 – Afrojack

Politica