CSM Târgu Jiu prezintă lotul echipei de handbal feminin

Lotului echipei de handbal feminin de la CSM Târgu Jiu va fi prezentat sâmbătă, 20 august, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, când se va disputa o nouă partidă de pregătire în compania echipei CSM Deva.

Sâmbătă, 20 august, de la ora 17.30, suporterii echipei CSM Târgu Jiu și iubitorii de handbal sunt așteptați la prezentarea lotului echipei de handbal feminin. Cu această ocazie, suporterii gorjeni vor face cunoștință cu handbalistele care fac parte din lotul echipei pentru sezonul 2022-2023. Este un eveniment la care ne dorim să avem parte de susținerea minunatului nostru public, pe care-l așteptăm să vină în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, pentru că susținerea și încurajările publicului ne-au purtat de atâtea ori către victorie și în cele din urmă la realizarea visului de a avea o echipă în Liga Florilor. Urmează un nou început și vă așteptăm să fim din nou împreună. Hai CSM!“, au transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.

foto:gorjonline.ro

Populare

Recomandări

Două droguri sintetice fac ravagii printre adolescenții români

3-MMC și 3-CMC, două droguri sintetice încadrate ca substanțe...

Petre Daea: Virusul pestei porcine „a călărit Europa”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că virusul pestei porcine...

Mehedinți: S-a votat bugetul și lista de investiții pe 2003, la Consiliul Județean

Consilierii din cadrul Consiliului Județean Mehedinți au aprobat, în...

Președintele CNCD, despre interzicerea femeilor la Mănăstirea Frăsinei: ”Sunt lucruri care țin de organizarea internă a cultului respectiv”

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a...