vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Programul „Junior Designer” a ajuns la final

Programul „Junior Designer”, unul dintre programele organizate de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” pe durata vacanței de vară, a ajuns la final.  

Organizat de bibliotecarii secției Mediatecă și American Corner, în parteneriat cu Logischool Craiova și finanțat din grantul anual oferit de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, prin Ambasada S.U.A. la București, atelierul „Junior Designer”, s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Programul, care s-a derulat în perioada 12 iulie – 9 august, a cuprins 5 ateliere săptămânale, în cadrul cărora participanții au învățat elemente de bază ale editării imaginii și creării de conținut, design vectorial, logo-uri și branduri, web design, siguranța pe internet și să înțeleagă elementele de bază ale tipografiei, meme-urilor și imaginilor motivaționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Secția American Corner Craiova a fost înființată în anul 2006, ca rezultat al parteneriatului încheiat între Ambasada Statelor Unite ale Americii la București și Consiliul Județean Dolj. De-a lungul anilor, American Corner Craiova a dezvoltat parteneriate cu școli, muzee, teatre, instituții publice, organizații studențești, ONG-uri și diferite facultăți din cadrul Universității din Craiova, parteneriate care au avut ca rezultat desfășurarea a peste 2200 de programe începând cu anul 2006 și până în prezent, la care au avut acces aproximativ 123.000 de utilizatori.

 Biroul de Presă al Bibliotecii Județene  Alexandru și Aristia Aman”

Politica