joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor din Caracal, dat dispărut!

Update: Minorul a revenit la centru și a precizat că pe perioada cât a lipsit s-a aflat la domiciliul bunicii sale din comuna Fărcașele și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la Serviciul Social din aceeași localitate și nu a mai revenit.

La data de 14 august a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Poliției Municipiului Caracal au fost sesizați, de un bărbat, instructor-educator în cadrul Serviciului Social din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, la data de 14 august a.c., în jurul orei 16:00, numitul GHEORGHE GABRIEL MIHAI, în vârstă de 17 de ani, din municipiul Caracal, a plecat voluntar de la serviciul social și nu a mai revenit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, ochi căprui, fața ovală, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, iar ca semn particular, avea tatuat pe gât, pe partea stângă, un simbol religios, respectiv trei cruciulițe.

La momentul plecării, acesta purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

IPJ Olt.

Politica