vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cherestea confiscată, firma amendată

O firmă din Bistrița-Năsăud a fost amendată de polițiștii olteni cu 6.000 lei, după ce un șofer al acesteia a fost prins cu un TIR de cherestea fără documente.

„La data de 12 august a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, au depistat un transport de cherestea, efectuat cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, de către o societate din județul Bistrița-Năsăud, către o societate, din municipiul Slatina, județul Olt.

In urma verificărilor efectuate de către polițiști împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea – Biroul Teritorial Olt s-a constatat faptul că societatea din județul Bistrița-Năsăud a transportat cantitatea de 8,918 metri cubi de cherestea rășinoase, fără documente legale de proveniență, în plus față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire. Polițiștii au sancționat societatea comercială, din județul Bistrița – Năsăud, cu amendă, în valoare de 6.000 de lei și au dispus confiscarea fizică a cantității de 8,918 metri cubi de cherestea, ce a fost predată reprezentanților Ocolului Silvic Slatina.”- IPJ Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica