joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei tineri au jefuit mai multe magazine din Drobeta Turnu Severin

Mai multe magazine din Drobeta Turnu Severin au fost jefuite de trei tineri. Aceștia au furat țigări în valoare de 20.000 de lei.

„La data de 6/7 august a.c., ora 03:00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată, prin SNUAU 112, de un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin situat pe strada Veterani, prin spargerea ușii cu ajutorul unui bolovan, de unde au sustras mai multe pachete cu țigarete.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, s-a constat faptul că, în perioada 29 iulie – 7 august a.c., trei tineri, din județul Mehedinți, ar fi spart mai multe magazine din municipiul Drobeta-Turnu Severin și au sustras mai multe pachete cu țigarete.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prejudiciul estimat este în valoare de 20.000 de lei. În data de 10 august a.c., cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, potrivit IPJ Mehedinți.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea stabilirii unei alte măsuri preventive.

Politica