Trei tineri au jefuit mai multe magazine din Drobeta Turnu Severin

Mai multe magazine din Drobeta Turnu Severin au fost jefuite de trei tineri. Aceștia au furat țigări în valoare de 20.000 de lei.

„La data de 6/7 august a.c., ora 03:00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată, prin SNUAU 112, de un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin situat pe strada Veterani, prin spargerea ușii cu ajutorul unui bolovan, de unde au sustras mai multe pachete cu țigarete.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, s-a constat faptul că, în perioada 29 iulie – 7 august a.c., trei tineri, din județul Mehedinți, ar fi spart mai multe magazine din municipiul Drobeta-Turnu Severin și au sustras mai multe pachete cu țigarete.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prejudiciul estimat este în valoare de 20.000 de lei. În data de 10 august a.c., cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, potrivit IPJ Mehedinți.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea stabilirii unei alte măsuri preventive.

Populare

Recomandări

Rătăciți la cules de ciuperci

Acțiune de salvare în masivul Parâng derulată de salvamontiștii...

Aproape 100 de milioane lei, pentru protecția versanților

Aproape 100 de milioane lei vor fi investiți pentru...

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...