joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Băilești, drogat la volan

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Băilești a fost depistat de polițiști în timp ce se afla la volanul unui autoturism, conducând băut și drogat. Șoferul a fost oprit pe raza comunei Cioroiași. Atât etilotestul cât și drug testul au arătat că șoferul consumase alcool dar și canabis.

„În noaptea de 11 august a.c., ora 03.30, polițiști din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au oprit pentru control un autoturism ce circula pe strada Bogdăneilor, din comuna Cioroiași.

La volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Băilești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrucât acesta avea un comportament incoerent a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice”, au spus reprezentanții IPJ Dolj care au adaugat că asupra tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica