joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Furt în mall-ul din Craiova! Portofel cu 10.000 lei, subtilizat

Un craiovean de 27 ani a fost reținut de polițiști, fiind suspectat că a furat un portofel cu 10.000 lei. Victima este o femeie de 52 ani, din oraș. Portofelul i-a fost sustras din geantă în timp ce era la mall.

„În seara zilei de 06 august a.c., orele 23.50, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiul Craiova au fost sesizați de o femeie de 52 ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în seara aceleiaşi zile, în intervalul orar 21.25-21.50, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din localitate, persoane necunoscute i-au sustras din rucsacul pe care-l purta pe spate, un portmoneu în care avea actele de identitate, carduri bancare, suma de 10.000 de lei și 44 dolari.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, ieri, 10 august, tânărul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.”-IPJ Dolj

Tânărul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica