sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/La 17 ani, hoț de profesie

Un băiat de 17 ani, din Craiova, este acuzat că a comis mai multe furturi în oraș. A luat trotinete, biciclete, dar și telefoane mobile. Încă de anul trecut, polițiștii au încercat să-l identifice. Acum l-au reținut.

„La data de 07 august a.c., poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 01/02 august a.c., şi în noaptea de 03/04 august a.c., persoane necunoscute au sustras două trotinete electrice şi două hover-borduri din curtea unei locuinţe situate pe strada Bucovăţ, din municipiul Craiova.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei, a fost identificat un minor de 17 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetări a rezultat că minorul este bănuit şi de alte furturi comise în municipiul Craiova, respectiv: în noaptea de 15/16 august 2021, ar fi sustras trei telefoane mobile din incinta unei societăţi comerciale, în noaptea 18/19 octombrie 2021, ar fi sustras o trotinetă electrică din curtea unei locuinţe, iar în noaptea 04/05 august a.c., ar fi sustras o bicicletă din curtea unei locuinţe situată pe strada Petuniilor, din localitate.

În baza probatoriului administrat, noaptea trecută, minorul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat(5 acte materiale) fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.”-IPJ Dolj

Azi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica