Criminalul din Argeș, reținut după ce și-a ucis familia

Update/Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cinci persoane, printre care și un copil, au fost găsite fără suflare, într-o locuință din comuna Bascov, judeţul Argeş. Bărbatul care a sunat la 112 i-a anunțat pe polițiști că a găsit decedate cinci persoane, mai exact: soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri și un cumnat. Criminalul este chiar un membru al familiei, iar potrivit unui comunicat oficial, acesta avea calitatea de fiu, frate şi, respectiv, unchi, pentru victime.

„În cursul nopţii de 09/10 august 2022, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore”, informează polițiștii.

În cursul zilei de azi, 10 august 2022, urma ca inculpatul să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de luare faţă de acesta a măsurii arestării preventive.

„Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale sau dispunerea unor măsuri preventive reprezintă etape şi activităţi de urmărire penală reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfăşurări a procesului penal, activităţi care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au transmis oamenii legii.

foto: antena3.ro

Populare

Recomandări

Dolj. 239 de locuri de muncă, vacante în Spaţiul Economic European

239 de locuri de muncă vacante sunt oferite de...

Şoferul unui microbuz şcolar, prins beat la volan

Polițiștii au prins un șofer de microbuz școlar care...

Bilet lăsat pe mormântul părinților lui Putin: ”Luați măsuri!”

În mediul online circulă o fotografie cu un bilețel...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...