Caracal. Festivalul FesTin se reia în forță

După o pauză de 3 ani cauzatp de pandemie, cunoscutul festival FesTin se va relua luna aceasta în Caracal. Festivalul de teatru și film de scurt metraj pentru tineret denumit și FesTin se va desfășura în perioada 23 – 26 august și va fi susținut de Primăria Caracal.

Conform gazetaoltului.ro, evenimentul va reuni în municipiul din Câmpia Romanațiului, tineri talentați și pasionați de teatru și film din toată țara. Lucrările acestora constituite pe două secțiuni, vor fi atent jurizate de profesioniști ai celei de a șapte arte; Film de scurtmetraj: Nae CARANFIL, Otilia CÂRSTEA, Florin BECIU,  Teatru: Vlad ZAMFIRESCU, Claudiu MIHAIL, Costinela UNGUREANU, Alexandru POPA

Organizatorul Festivalului, Centrul Cultural municipal “Radu Șerban” din Caracal anunță o deschidere incendiară a FesTin-ului programată pe 23 august, ce va debuta   pe Platoul administrativ din fața Primăriei municipiului Caracal cu  concertul live “NoAntidote” urmat de un  spectacol pirotehnic prezentat de Paladinii de Terra Medies.

Participanții vor avea posibilitatea să participe și la două zile de workshop-uri de teatru șI film de scurt metraj pentru participanții la festival, după care pe 26 august va avea loc Gala FesTin, urmată de spectacolul de teatru „Pe o pânză de păianjen” în. Regia lui Vlad Zamfirescu. Preț billetului la teatru este  80 lei.și doritorii îl pot achiziționa de la agenția Teatrului Național.

Citește și Condamnat la închisoare după ce a condus fără permis

Populare

Recomandări

Craiova. Zona de alergare din Grădina Botanică, din nou, practicabilă

Zona de alergare din Grădina Botanică este, de astăzi,...

ISU Mehedinți, recomandări pentru prevenirea incendiilor în sezonul rece

Odată cu răcirea vremii, crește riscul producerii unor incendii...

„Analfabetă! Hai, lasă boceala!”  Învățătoare înregistrată când își umilește elevii

Mama unui copil o acuză pe învățătoare că își...

Bilet lăsat pe mormântul părinților lui Putin: ”Luați măsuri!”

În mediul online circulă o fotografie cu un bilețel...