Mehedinți. Bărbat, găsit spânzurat după ce şi-a violat cu sălbăticie soacra

Un bărbat din județul Mehedinți a fost găsit spânzurat, duminică noaptea, 7 august. Acesta şi-a violat cu sălbăticie soacra, motivul atrocității fiind răzbunarea, iar apoi a dispărut pentru două săptămâni.

Totul s-a întâmplat în comuna Bâlvănești. Un bărbat de 45 de ani și-a violat, cu cruzime, soacra (71 de ani), după ce a amenințat-o cu moartea, folosind o sabie. Imediat după producerea faptei, violatorul s-a făcut nevăzut. Seara trecută, în jurul orei 19.00, după căutări intense, trupul bărbatului a fost găsit în stare avansată de putrefacție, la marginea unei păduri din extravilanului satului Pârlagele. Acesta se spânzurase de un copac, fiind găsit în aceleași haine pe care le purtase în ziua oribilei fapte. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii la scurt timp de la producerea violului, scrie Antena 3.

Bărbatul a violat-o pe soacra sa, vrând să se răzbune, în felul acesta, pentru că soția sa (fiica bătrânei) nu ar fi dorit să se împace cu el. Acesta a băut bine, a venit și a amenințat-o pe femeie cu o sabie, după care, profitând că aceasta era singură acasă, a violat-o. 

Foto: Arhivă

Populare

Recomandări

Locuitorii din Ghercești, blocați de Drumul Expres, vor putea ajunge la proprietăți

Locuitorii din Ghercești se pot bucura din nou de...

Craiova. Zona de alergare din Grădina Botanică, din nou, practicabilă

Zona de alergare din Grădina Botanică este, de astăzi,...

”Zilele Recoltei”, la Râmnicu Vâlcea

Odată cu venirea toamnei, Râmnicu Vâlcea se pregătește de...