vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Doljean, arestat după ce ar fi condus fără permis

Un tânăr a fost depistat de polițiști după ce ar fi condus de 4 ori un autoturism pe drumurile publice deși nu deținea permis. Acesta a fost arestat. Doljeanul a fost implicat și într-un accident rutier, în comuna Rojiște.

„Sâmbătă, 6 august, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Rojişte, bănuit de comiterea a 4 infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis.

Tânărul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Rojişte, la data de 3 august și 31 iulie a.c., în timp ce conducea un autoturism în localitatea Rojişte, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 3 iulie a.c., în intervalul orar 19.00-21.00, ar fi condus un autoturism în localitatea Rojiște, deși nu deținea permis de conducere, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Tot din cercetari, polițiștii au stabilit că și la data de 1 august 2021, tânărul ar fi condus, pe raza comunei Rojiște, un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Dolj.

Sâmbătă, tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de duminică, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica