Olt. Bărbat violent, reținut de polițiști

Un bărbat de 66 de ani, din Olt, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce s-ar fi luat la bătaie cu un bărbat de 49 de ani. Cel din urmă a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

„La data de 7 august a.c., polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat bănuit de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 5 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un local public din orașul Piatra-Olt, ar avea loc un conflict între două persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Piatra-Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din orașul Piatra-Olt, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului, bărbatul de 49 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 7 august a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 66 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în ziua de 8 august a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale.

Populare

Recomandări

Bătaie în Râmnicu Vâlcea, după ce și-a făcut nevoile la colțul blocului

Un incident hilar a avut loc luni seară în...

Bătaia Prodan-Reghecampf: a venit decizia. N-au voie nici să se sune

Laurenţiu Reghecampf (49 de ani) şi Anamaria Prodan (47...

Caz rar de gripă aviară transmisă la om! Persoana lucrează la o fermă de păsări

Un caz rar de gripă aviară transmisă la om...

VIDEO/ La cină, pe întuneric! Criza energetică dă naștere unui nou concept în restaurante

În inima Uniunii Europene, la Bruxelles, patronii unor restaurante...