joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul patron care e de partea lui Adrian Mititelu în problema drepturilor TV: „Are dreptate!”

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a vorbit despre scandalul iscat de către Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, în Superliga din cauza drepturilor de televizare.

E o chestiune în care domnul Mititelu are dreptate. E o poveste în care nimeni nu spune tot! Banii n-au venit. 15 iulie a fost termenul. Sunt sume mari de pătit, s-a depășit orice termen. Ne spun că o să vedem, vă mai dau ceva. Nu e un contract respectat, iar Liga nu controlează mai deloc tot acest proces. O lună de întârziere este formidabil de mult pentru un club care miza pe acești bani. Pe mine, nu m-au omorât atât de repede. Așa poveste umbrită, camuflată… e un contract care trebuie respectat. Nu cred că televiziunile n-au plătit, e o altă disfuncționalitate”, a spus Valeriu Iftime, la ProSport Live.

Mititelu amenința în urmă cu câteva zile că meciul dintre cele două echipe din Craiova nu va fi televizat. Acest lucru a lăsat impresia că finanțatorul de la FCU vrea să îi facă pe suporteri să meargă în număr cât mai mare la stadion.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica