joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Târgu Jiu nu mai joacă în Liga a III-a. Primarul orașului se laudă cu secția de fotbal a CSM

Pandurii Târgu Jiu nu va mai evolua în Liga a III-a. Decizia a fost comunicată de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. „Aprobă cu unanimitate de voturi completarea locului vacant în Liga a 3-a, urmare a retragerii clubului CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, de către clubul ACS Sticla Arieșul Turda”, se arată pe site-ul frf.ro.

Între timp, Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, se laudă cu secția de fotbal pe care orașul o va avea. Edilul a prezentat câțiva dintre primii antrenori ai secției și vorbește deja despre un proiect de succes.

Secția de fotbal a CSM Târgu Jiu se conturează și avem deja primii antrenori, cărora le urez bun sosit! Aceștia sunt: Alin Poenaru, antrenor grupa 2009; Adrian Popescu, antrenor grupele 2010 – 2013; Dan Staicu, antrenor grupa 2011 – 2012; Mario Găman, antrenor grupa 2011 – 2012, Sorin Vintilescu, antrenor grupa 2014 – 2015. Cei ce iubesc fotbalul (și nu doar ei) au recunoscut imediat aceste nume. Sunt antrenori de calitate, care au făcut performanță și care vor pregăti tinerii sportivi din Târgu Jiu. Suntem impresionați de interesul manifestat pentru toate secțiile sportive ale clubului, dar mai ales pentru fotbal și vă anunț că suntem pregătiți atât cu infrastructura necesară, cât și cu finanțarea. Vom folosi inclusiv noile baze sportive pe care le-am amenajat în cadrul unităților de învățământ. Urmează preselecțiile și știu că vom avea sportivi de calitate care vor deveni nume grele ale fotbalului românesc. Iată că CSM Târgu Jiu s-a dovedit a fi un proiect de succes ce atrage sute de tineri pe care îi îndrumă către performanța sportivă și trebuie să felicit întrega conducere pentru modul în care gestionează activitatea clubului. Succes tuturor!”, a spus Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica