Ucrainienii au umilit Craiova lui Rotaru. Balint a dat vina pe jucători

Craiova lui Rotaru a luat bătaie de la Zorya, o echipă decimată, care nu a mai jucat un meci oficial de anul trecut, cu scorul de 1-0. Umilința oltenilor nu a fost provocată de scor și de modul în care au fost dominați în mod clar de adversari.

Zorya: Matsapura – Danchenko, Batagov, Imerekov, Vantukh – Churko, Nazaryna (c), Buletsa – Dal Bello Fagundes, Nagnoynyi, Kabaev; Rezerve: Saputin, Zhylkin, Alefirenko, Bezborodko, Brazhko, Khlan, Lunyov, Mykhailenko, Myshnyov, Smiian, Snurnitsyn; Antrenor: P. van Leeuwen

Craiova:Lazar – Căpățînă, Papp, Raul Silva, Bancu (c) – Al. Crețu, Mateiu – Hanca, Roguljic, Ivan – Koljic; Rezerve: L. Popescu, Cîmpanu, Baiaram, Danciu, Markovic, Martic, Rivaldinho, Sala, Screciu, Vătăjelu, Vlădoiu; Antrenor: L. Balint.

După meci, Balint și-a criticat jucătorii, despre care a spus că nu au avut suficientă personalitate și că au făcut multe greșeli. Totuși, tehnicianul crede că trupa din Bănie poate întoarce scorul în retur.

Nu am făcut un meci bun, asta e realitatea, știam că jucăm cu o echipă care pasează foarte bine, trebuia să fim compacți, agresivi în treimea medie. Nu am reușit asta, nu știu din ce cauză. Marea problemă e că nu am avut suficientă personalitate când am avut mingea, am făcut prea multe greșeli. Dar analizăm foarte bine și cred că e un scor care poate fi întors acasă. Nu neapărat că a fost echipa moale, dar am fost temători. În prima repriză nu am fost agresivi, nu am recuperat departe de poartă, chiar dacă nu au fost prea multe ocazii importante în prima repriză, dar parcă am cedat pea ușor inițiativa. Recuperam și pierdeam mult prea ușor mingea. Am scăpat de niște ocazii pe jocul celor de la Zorya. Apoi am luat gol din faze fixe. Trebuie să fim mai responsabili, nu mă așteptam să avem probleme aici, pentru că avem jucători cu talie, cu experiență, dar iată că pierdem chiar aici. Nu producem atât cât e nevoie pe faza ofensivă.”, a explicat Laszlo Balint.

Dacă va întoarce scorul în retur și va trece de Zorya Lughansk, CS Universitatea Craiova va întâlni învingătoarea dintre Lugano (Elveția) și Hapoel Beer Sheva (Israel), în play-off-ul pentru accederea în grupele Conference League.

Populare

Recomandări