vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Băilești, prins la volan fără permis. Este bănuit și de deţinere de droguri de risc

Un tânăr din Băilești a fost oprit de Poliție, după ce comportamentul lui în trafic nu a fost tocmai normal. După ce oamenii legii l-au controlat pe băiat, au descoperit că acesta nu avea voie să se urce la volan. Mai mult decât atât, șoferul avea asupra lui o pungă care conținea fragmente de culoare verzui-olive și o țigară confecționată manual.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au oprit pentru control, pe strada Șoseaua Băileștiului din comuna Galicea Mare, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Băileşti. Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament dubios, poliţiştii au efectuat controlul corporal al acestuia. În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit într-un buzunar al pantalonilor, o pungă care conținea fragmente de culoare verzui-olive și o țigară confecționată manual. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, informează IPJ Dolj.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei unde a fost testat cu aparatele DrugTest şi Alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul fătă permis

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Fragmentele vegetale şi ţigara descoperite la tânăr au fost ridicate de poliţişti, urmând ca, împreună cu documentaţia întocmită, să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor”, au mai transmis polițiștii doljeni.

Politica