marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova are, din nou, interzis la transferuri

Update: Clubul susține că „singurul jucător pentru care a existat obligație de plată și care face obiectul acestei interdicții este Armin Gremsl. Fostului portar al Științei i-a fost achitată ieri suma de €26.000. În ceea ce îi privește pe ceilalți jucători, datoriile către aceștia au fost achitate încă din această iarnă. Prin urmare, FIFA va ridica în următoarele zile interdicția clubului de a legitima noi jucători”, potrivit unui comunicat de presă.

FIFA le-a interzis, din nou, craiovenilor de la FCU să facă transferuri. Formația patronată de Adrian Mititelu suportă, acum, consecințele deciziilor luate în legătură cu anumiți jucători, pe care i-a dat afară. Potrivit gsp.ro, decizia a fost luată din cauza proceselor pierdute cu foștii fotbaliști Hugo Vieira (33 de ani), Armin Gremsl (27 de ani) și Pedro Machado (26 de ani). 

FCU Craiova a mai fost în imposibilitatea de a legitima jucători în partea secundă a sezonului trecut. Atunci, Cițu și Enache au stat jumătate de sezon în tribune. În luna februarie a acestui an a pierdut procesele cu Hugo Vieira, Armin Gremsl și Pedro Machado. Formația olteană nu a achitat datoria de aproape 100.000 de euro, așa că FIFA a pus în aplicare interdicția la transferuri, după cum notează sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FCU Craiova i-a transferat în această vară pe Kyriakos Papadopoulos, Ricardo Grigore sau Gabi Iancu, dar a reușit să completeze lotul cu Ionuț Grecu, Andre Duarte, David Croitoru sau Yassine Bahassa. Totodată, craiovenii i-au putut legitima pe Cițu și Enache și să îl achiziționeze definitiv pe Bauza.

Politica