vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Copilă de 9 ani, violată de iubitul mamei

Update/ IPJ Dolj: Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile!

O fetiță de 9 ani din Breasta, Dolj, a fost violată de iubitul mamei sale. Bărbatul de 52 ani a fost încătușat. Fata a fost violată pe 23 iulie, când mama sa nu era acasă. Abia pe 2 august mama a mers la poliție, susținând că atunci a aflat de cele întâmplate.

„La data de 2 august a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, concubinul acesteia ar fi violat-o pe fiica sa, în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 23 iulie a.c., în intervalul orar 23.00-24.00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Breasta, bărbatul profitand de absenţa concubinei sale, ar fi întreţinut, prin constrângere fizică şi psihică, un raport sexual cu fiica acesteia, în vârstă de 9 ani, cu care locuia în acelaşi imobil.

Ieri, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, transmite IPJ Dolj.

Femeia are patru copii cu un alt bărbat și încă unul cu violatorul. Cu toții locuiau în casa lui. Acum copiii au fost preluați de DGASPC Dolj.

Politica