Olt. Accident între localitățile Radomirești și Mihăești. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, a murit, într-un accident produs între localitățile Radomirești și Mihăești. Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

„Joi, 4 august a.c., în jurul orei 02:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 6, între localitățile Radomirești și Mihăești. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Compartimentului Rutier Drăgănești-Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul București, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în colizune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, potrivit IPJ Olt.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Populare

Recomandări

Stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Oamenii fac haz de necaz pe Facebook

Unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea...

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...

Școală abandonată după cutremur

„Părinții și profesori au pus întrebări, dar nimeni nu...

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a primit mandat de...