Mehedinți. Centrul de Transfuzii Sanguine se va muta într-o locație a DGASPC

Centrul de Transfuzii Sanguine se va muta într-o clădire a DGASPC, a anunțat Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. Lucrările de amenajare a spațiului vor fi suportate de la bugetul Consiliului Județean.

”A fost nevoie de mutarea Centrului de Transfuzii Sanguine întrucât la Spital demarează lucrările de modernizare, iar spațiul în care unitatea își desfășoară activitatea va avea altă destinație, conform proiectului. Așa cum am sprijinit și în urmă cu câțiva ani Centrul de Transfuzii care funcționa într-un spațiu complet inadecvat și am decis să alocăm corpul disponibil la momentul respectiv în incinta Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, la fel am procedat și de această dată, deși Centrul nu se află în subordinea Consiliului Județean”, a declarat Aladin Georgescu, care a vizitat clădirea împreună cu directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Adrian Bidilici și directorul Centrului Județean de Transfuzii, Mariana Șandru.

Potrivit acestuia, locația identificată se află în imediata apropiere a Autogării Drobeta Turnu Severin, la parterul fostului Centru multifuncțional pentru tineri în dificultate, din cadrul DGASPC Mehedinți, iar astăzi s-au stabilit detaliile procesului de reabilitate a imobilului.

”Înțeleg importanța acestui serviciu și m-am implicat direct în găsirea unei soluții și mă voi asigura că lucrările se vor realiza în termen de, cel mult, o lună. Soluția pe care am propus-o a fost agreată de reprezentanții Centrului de Transfuzii, astfel că după finalizarea lucrărilor, unitatea se va putea muta”, a mai spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Populare

Recomandări

Elev ucis în bătaie de profesorul său pentru o greşeală de ortografie

”La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate...

Prostituată româncă, ucisă de un bărbat

15 femei au fost ucise de parteneri, de la...

Solomon: „Mă simt de multe ori ca o simplă maimuță balcanică”

Antonie Solomon a publicat pe pagina personală de Facebook...

Doi interlopi din România, judecați pentru o crimă săvârșită în Irlanda

Cercetările au stabilit că asasinatul a fost comandat în...