Drobeta Turnu Severin. Continuă acțiunile de combatere a insectelor dăunătoare

În perioada 11 – 18 august, se vor efectua, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, tratamente de combatere a țânțarilor și a insectelor ce creează disconfort populației, prin pulverizare aeriană. Acțiunile se vor derula atât dimineața (în intervalul 09.00 – 10.00), cât și seara (între orele 18.00 – 21.00).

Tratamentele se vor desfășura doar în condiții meteorologice favorabile: fără precipitații și fără intensificări ale vântului. În situația în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile, perioada de executare a acestor acțiuni se va prelungi.

Tratamentul aplicat este prietenos cu mediul, putând fi aplicat pe vegetație pe vegetație și în zonele circulate. Cu toate acestea, pentru evitarea unor eventuale intoxicații ale familiilor de albine, este indicată luarea măsurilor de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 kilometri față de locul unde se execută tratamentul. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

FCU Craiova e gata să spargă defensiva de oțel a lui Dorinel

Paul Răducan e noul antrenor al celor de la...

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...

12 mașini, distruse de un tânăr

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore Un tânăr...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...