Criminal în serie, la mare pe banii primăriei! ”Viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție”

Un bărbat condamnat pentru crime în serie a mers la mare, în Eforie, pe banii primăriei, apoi s-a lăudat cu acest lucru pe o rețea de socializare.

Marius Csampar este unul dintre cei mai temuţi infractori din România, cu şase crime comise în trei ani. Bărbatul avea de ispășit 99 de ani de închisoare, dar în 2020 a fost eliberat condiţionat după 22 de ani de detenţie.

Bărbatul este angajat al Administraţiei Publice din Baloteşti, cea care l-a şi trimis la mare. El a mers cu un grup de localnici, printr-un program al primăriei. Astfel, cei care s-au înscris pe listă au beneficiat de o vacanță plătită din banii statului. Edilul comunei spune, însă, că nu știa că bărbatul a fost eliberat condiționat.

”Dacă îi spuneam, „domnule, tu nu ai voie”, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare, „tu nu ai voie să mergi la mare”, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”, a spus Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești.

”Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție„, a declarat Marius Csampar, condamnat pentru crime:.

Marius Csampar beneficiază și de bani de chirie de la primărie.

”Există un spațiu închiriat pentru el. Doamnă, e asigurat de, deee… primărie”, mai spune Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești.

Bărbatul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde frecvent face live-uri și postează diferite video-uri cu el.

Marius Csamapar este cunoscut și pentru detaliile înfiorătoare pe care le-a oferit în faţa judecătorilor când a vorbit despre cele 6 vitime ale sale, scrie digi24.ro Bărbatul a fost eliberat condiționat în urmă cu doi ani. Legea îi dă voie să se angajeze sau să urmeze anumite cursuri, însă sub supravegherea poliției. De asemenea, nu are voie să părăsească țara.

Foto: Facebook

Populare

Recomandări

Prostituată româncă, ucisă de un bărbat

O fetiță de șase ani a murit în mâinile...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Iordănescu mai vrea o șansă: „Obligatoriu este nevoie de o reconfirmare a mea”

România a încheiat cu o victorie sezonul de Liga...

Cuba a aprobat prin referendum căsătoriile între persoane de același sex

Autoritatea Electorală din Cuba a anunţat luni că noul...