vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La coasă pe acoperișul blocurilor

Iarba creşte din abundenţă pe acoperişurile blocurilor aflate în paragină, în comuna Mătăsari, din judeţul Gorj. Un lucrător al societăţii Primăriei Mătăsari a fost fotografiat, zilele trecute, în timp ce tăia iarba de acoperişul unui bloc, după cum notează adevarul.ro.

Am primit fotografia de la un cetăţean din comuna Mătăsari. Este o fotografie epocală. Lucrătorul care apare în fotografie este salariat la Salubris, societatea la care Consiliul Local este acţionar. Nu este un individ care s-a urcat şi taie la întâmplare. Acolo a fost o dispoziţie. Până în prezent s-a cheltuit suma de 150.000 de lei doar pentru tăiatul ierbii. Sunt probleme cu dezinsecţii, cu multe insecte, rozătoarele şi saluibritatea din zona blocurilor. S-a tăiat iarbă uscată.(…) Sunt blocuri cu situaţii foarte complicate din punct de vedere administrativ: sunt gajate de fel şi fel de firme, sunt sub incidenţa unor executori judecătoreşti“, a spus Antonie-Adrian Luţă, consilier local USR, conform sursei citate.

Până acum, autoritățile locale nu au găsit o soluţie cu privire la aceste blocuri părăsite. Din clădirile lăsate în paragină, foștii locatari au luat tot ce au putut, apoi au plecat. Tot ce a rămas în locuințe a fost, ulterior ori furat, ori degradat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Facebook 

Politica