vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/Craiovean prins cu droguri și un pistol în mașină

Un craiovean de 33 ani a fost prins cu un pistol și droguri în mașină.

El a fost oprit pentru control, de polițiștii de la Rutieră, pe strada Împăratul Traian, din Craiova. Pentru că devenise agitat, polițiștii s-au apucat să-l controleze mai atent.

Așa au găsit, sub scaunul din dreapta al mașinii, un pistol din metal, de calibru 9 mm, cu încărcător, iar în cotiera față, șase cartușe cu bilă metalică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Totodată, în torpedoul autoturismului poliţiştii au găsit o bancnotă rulată, cu urme de substanță pulverulentă de culoare alb, precum şi o cutie de medicamente care conținea un blister cu 19 comprimate de culoare alb.

Cel în cauză a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a fost testat cu aparatele DrugTest şi Alcooltest, rezultatul fiind negativ”, conform IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

„Pistolul, cartuşele, blisterul şi bancnota au fost ridicate de poliţişti, urmând ca, împreună cu documentaţia întocmită, să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor”, mai transmite IPJ Dolj.

Politica