Foto/Craiovean prins cu droguri și un pistol în mașină

Un craiovean de 33 ani a fost prins cu un pistol și droguri în mașină.

El a fost oprit pentru control, de polițiștii de la Rutieră, pe strada Împăratul Traian, din Craiova. Pentru că devenise agitat, polițiștii s-au apucat să-l controleze mai atent.

Așa au găsit, sub scaunul din dreapta al mașinii, un pistol din metal, de calibru 9 mm, cu încărcător, iar în cotiera față, șase cartușe cu bilă metalică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Totodată, în torpedoul autoturismului poliţiştii au găsit o bancnotă rulată, cu urme de substanță pulverulentă de culoare alb, precum şi o cutie de medicamente care conținea un blister cu 19 comprimate de culoare alb.

Cel în cauză a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a fost testat cu aparatele DrugTest şi Alcooltest, rezultatul fiind negativ”, conform IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

„Pistolul, cartuşele, blisterul şi bancnota au fost ridicate de poliţişti, urmând ca, împreună cu documentaţia întocmită, să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor”, mai transmite IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Accident cu 3 mașini, în Olt. Două persoane la spital

Două persoane au ajuns la spital, vineri, în urma...

Regele Charles al III-lea sosește în România

Charles al III-lea va fi primit vineri de președintele...

FRF a sesizat Departamentul Antifraudă, după acuzele lui Mititelu

FRF a sesizat Departamentul de Integritate şi Antifraudă în...

Drogați la volan, pe străzile din Craiova

Polițiștii doljeni continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație...